16 maj 2014

Artikel väcker diskussion

Idag fick jag ett mejl som jag blev glad av att läsa. Det är skickat från Malin Hall, audionom som utbildar sig till lärare med inriktning på vård och omsorg. Hon intervjuades i artikeln om problem för hörselskadade inom sjukvården.

Malin skriver i mejlet att hon haft användning av artikeln i Auris när hon haft föreläsningar för elever på den skola där hon praktiserar och att det varit ett sätt att inleda en diskussion om hörselfrågor inom vården.

Hon har också fått förfrågningar från andra lärare att hålla föreläsningar, vilket hon med glädje tackat ja till.

Hon skriver också:

- Jag har sett i Auris att artikeln gav andra inspiration att arbeta med det här och jag känner mig väldigt glad för det!

Det känns positivt att kunskap om hörsel och hörselskador sprids inom vård och omsorg. Jag hoppas att Malin kommer att fortsätta informera och inspirera. Heja, heja!

/Ulrika

 

Annonser

view counter