Bloggarkiv december 2012

14 december 2012

Är du med på kalaset?

December är ofta en månad när det sociala livet går på högvarv. Det är adventsbjudningar, julbord, luciafirande, släkten på julafton och party på nyårsafton. Hur gör ni? Går ni på allt, eller hoppar ni över en del?

Det finns en ny fråga här på Auris-webben. Den lyder så här:

Undviker du sociala sammankomster på grund av din hörselskada?

Med det menas alltså om du låter bli att vara med på till exempel kalas, middagar, möten, kurser, resor eller annat för att du tycker att det inte fungerar hörselmässigt.

Jag ställde frågan till några hörapparatanvändare. Först svarade de att de inte undviker något. Men sen kom de på att de mest går på sådant som ordnas av HRF-föreningen.

Svara gärna på webbenkäten längst upp till höger på förstasidan.

/Ulrika

11 december 2012

Uppdukat bord...

Sidorna till nästa tidning.
Ulrika Nilsson

Nej, det är inget julbord. Det är mycket, mycket bättre än så. Detta är ett bord med sidor ur kommande Auris.

Vi börjar alltså bli klara!

Sidorna har vi lagt upp för ett sista korrektur. Uppdukningen ger också en bra överblick över helheten, så att det inte är samma ord i rubrikerna och att det är variation i bilderna, med mera.

I morgon skickas pdf:erna till tryckeriet i Danmark. Tur att de inte går med post, som förr i tiden, med tanke på det instabila vintervädret.

/Ulrika

10 december 2012

Dags för årets sista

Snart dags för årets sista Auris, på onsdag vid lunch ska det vara klart. Förhoppningsvis blir det så också annars blir det inget julbord för mig i år eftersom det ska ätas på onsdag eftermiddag.

Därför får det här bli ett kort inlägg eftersom jag måste jobba vidare. För dem som är intresserade av webbkrysset så finns ett nytt upplagt nu.

/Stefan

Annonser

view counter